Přílucký soudek 2014

28.09.2014 15:52

3. ročník fotbalového turnaje se nesl ve znamení toho, že jsme jako organizátoři do poslední chvíle nevěděli, kolik mužstev se vlastně přihlásí. Vzorný byl kapitán Přístavu Mira Pospíšil, který svou reprezentaci poctivě přihlásil v avizovaném termínu. Až na startu, kdy dorazil další houf fotbalistů, se zjistilo, že za Přístav budou hrát týmy dva. Spolu s Pančavou tak byly v soutěži týmy tři.

Vhledem k malému počtu týmů se hrálo dvoukolově. Jednotlivé zápasy se po zkušenostech z minulých ročníků hrály ve formátu 2x10 minut. Sluníčko hřálo na dětské hřiště u činžáků, kde se turnaj konal, pivo teklo proudem a  kdo měl hlad, mohl okusit výborné grilované specialitky mistra Karla Fuksy z restaurace Pančava. Za výčepem stála stále krásná Anežka Nováková, která si počínala s výčepním nástrojem velmi zkušeně. Ruce se jí rozklepaly pouze, když odhalen v horních partiích, si pro pivo přišel Martin Pospíšil. Svaly mu po fotbalovém výkonu jenom hrály. Anežka se lekla té svalové hmoty, protože na to z domu není zvyklá a třesoucíma se rukama vylila celé pivo. Svědci tvrdí, že Anežka mířila pivem níže, aby se mladý pán odhalil celý, ale jsou to jenom a jenom dohady. Natočilo se nové pivo a turnaj pokračoval.

Protože chyběli hoši z Pančavy, museli nastoupit i dva fotbaloví veteráni. Známá pohádka se jmenuje Tři veteráni, ale tady byli opravdu dva. Laďa hrál fotbal a já jsem se snažil prodlužovat své pobyty na hřišti. Začínal jsem na dvou minutách, ale v průběhu turnaje jsem se dostal až na pět minut.  Trénink je holt znát. Ovšem ani s námi to restaurace Pančava zase nevyhrála a skončila třetí. Jak říkala Anežka:  "Vy to stejně nikdy nevyhrajete."  Tak si počkejte na další ročník a uvidíte.


J.Novák



   TABULKA VÝSLEDKŮ:



SESTAVY:

PANČAVA  -   Tomáš Mlýnek - C(kapitán), Pavel Pleva, Josef Novák, Martin Neček, Ladislav Pleva

BENFICA PŘÍSTAV - Rostislav Knápek - C, Miroslav Pišín, David Zatloukal, Miroslav Pospíšil, Karel Brunclík

BORUSIA PŘÍSTAV - Martin Pospíšil - C, Petr Bukovjan, Martin Strnad, Tomáš Kučera








Fotky z turnaje zde. szzp.rajce.net/Prilucky_soudek_2014