Let čarodějů a čarodějek Přílukem 2019

09.05.2019 16:28

       Ach jo....

      Tak jsme letos někteří neletěli, ale plavali. Nezmokli snad jen ti, kteří přišli včas a při plnění úkolů se neloudali….  Zrovna když jsme chtěli sladit tón i krok k závěrečnému společnému přeletu obce, déšť nás rozehnal na všechny strany. Zpívat jsme sice zapomněli, ale kurz letu udrželi a přistáli téměř všichni na Přístavu. Škoda, že není nafukovací. Moc děkuji Vendulce  a kolektivu za rozpálený krb, dostatek svařáku a vytvoření příjemné atmosféry.
Děkuji také Zuzce Plíškové a její taneční školičce - Heart Core Dance Academy  za pohotový improvizovaný vstup. A vyzvedám nezlomnost a optimismus harmonikáře Vratislava Kopečného, který nás rozehříval do pozdního večera.

       Zdaleka jsme nesplnili plán. Ale kdo chtěl, ten se bavil. Nemůžu se omlouvat za nevydařené počasí. Můžu jen poděkovat těm, kteří statečně mokli na stanovištích a uklízeli rozmáčené rekvizity a zachraňovali, co se dalo pro příští rok. Určitě si to vynahradíme.

       Moc chválím všechny děti i dospěláky, kteří se zlé předpovědi nezalekli a přišli v krásných čarodějných kostýmech a naši (snad už můžu napsat tradici) nepřerušili.

        Mám zákaz jmenovat všechny věrné duše, které se mnou celý let plánují, připravují, sponzorují a realizují (skromnost). Tak aspoň jedno jméno: Liduška Bařinková – pomáhá, kde se dá a celý let se senior klubem zaštiťuje. Bez ní by se neletělo…

        Sponzory letošního ročníku byli:

Komise místní části

Pečivo Svoboda - Březík

Sklípek u Tomáše – manželé Poláchovi

Restaurace Přístav s dýdžejem Staškem

HRAPA – pan Hořák

KVASAR – zpracování mezd + dodávky mzdového a personálního informačního systému

Tyco Electronics czech s.r.o,

autoservis Daníček,

zmrzlina Mokrošovi z Obecin,

Jiří Vilimek

Bohuslav Šarman - GLASS  ATELIER

Děkuji moc všem, kteří se na realizaci akce jakkoli podíleli a snad příště podílet budou…

Díky všem a za všechny  Renata Makarová


Fotogalerie zde. szzp.rajce.net/Slet_carodejek_2019