Intimity

24.09.2014 20:01

Ve čtvrtek 2.října 2014 bude mít ve Velkém kině předpreriéru film Intimity scénáristy Evžena Gogely a režiséra Ivo Macharáčka. „Je to sedm příběhů o lásce, které se vzájemně prolínají. Sedm párů řeší nějaký milostný problém úměrný jejich věku a povaze. Je to taková komornější česká varianta Lásky nebeské,“ říká scénárista Evžen Gogela.

Film Intimity má vskutku hvězdné obsazení. Jednotlivé páry hrají Zlata Adamovská a Petr Štěpánek; Kristýna Leichtová a Tomáš Klus; Jitka Ježková a Ondřej Vetchý; Petra Hřebíčková a Jaroslav Plesl; Martin Stránský a Adéla Petřeková; Robert Jašków a Lada Jelínková; teenagery si střihli Marie Blahynková a Michal Hruška. Osmou dvojici tvoří Radovan Král a Kateřina Steinerová. Diváci se také mohou těšit na Leoše Nohu, Mariku Procházkovou, Otmara Brancuzského, Antonína Kalu, Jana Kříže atd. „Jsme rádi, že jsme natáčení mohli přesunout do scenérií Zlína. Město se dříve pyšnilo výrobou divácky úspěšných celovečerních i televizních filmů, pokusili jsme se tuto tradici obnovit. Město Zlín v čele s primátorem Miroslavem Adámkem a náměstkem Miroslavem Kašným nám vyšlo vstříc, zastupitelstvo pozitivně přijalo naši ideu, že se Zlín mediálně a nadčasově opět zviditelní,“ říká Ivo Macharáček, který je spolu s Evženem Gogelou i producentem filmu.

Zdroj: https://www.zlin.eu/    

Oficiální stránka:  https://www.intimityfilm.cz

 

Exklusivní fotografie z natáčení poskytl laskavě Evžen Gogela. https://szzp.rajce.net/intimity

 

Na ten pátek a natáčení v budově Centroprojektu někteří Přílučané jenom tak nezapomenou. Několikrát stejná scéna furt dokola, až rejža rozhodl,
že jsou to moc dobří herci a zastínili by ty hlavní hvězdy, takže z nich diváci uvidí na filmovém plátně jenom kousek. Ale v titulcích prý bude uvedeno celé jméno. Tak se necháme překvapit. V sobotu to bylo v Golemu lepší, přílucké holky nastoupily jako pravé profesionálky z Hollywoodu a celý den svými celými těly vytvářely bouřlivou atmosféru v rockovém klubu. Všechna děvčata budou též uvedena v titulcích na konci filmu, takže se připravte na dlouhý večer. A samozřejmě byli tam i přílučtí kluci, kteří tvrdili atmosféru rockového klubu.

J.Novák